infoplein        bel ons       
Drinkwaterbedrijven

Drinkwaterbedrijven

Elke dag schoon drinkwater leveren, dat is uw uitdaging als drinkwaterbedrijf. Voor de honderdduizenden huishoudens in uw leveringsgebied en het bedrijfsleven is het vanzelfsprekend dat er schoon water uit de kraan komt. Het vraagt van u echter om zorgvuldige kwaliteits-, hygiëne- en risicobeheersing. Bovendien wilt u duurzaam en efficiënt opereren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid.

Nieuwbouw en onderhoud van drinkwaterpompstations

Voor veel drinkwaterbedrijven is juist dat een reden om met GMB samen te werken. Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwbouw en het onderhoud van complete drinkwaterpompstations, inclusief het afvoerende leidingnet. (Daarbij bewijst De Drinkwatercombinatie haar toegevoegde waarde.) Onze multidisciplinaire dienstverlening is uniek. Alle vereiste disciplines hebben we in huis. Van betonbouw tot infra en van installatietechniek tot milieutechniek. U kunt complete projecten, van engineering tot en met onderhoud, aan GMB overlaten. Dat is gemakkelijk, maar het is ook efficiënt: we kunnen werkmethoden en -planningen optimaliseren omdat we voor alle disciplines verantwoordelijk zijn. Ongeacht of het om grootschalige nieuwbouw of kleinschalig onderhoud gaat.

Kennis en kwaliteit

Die multidisciplinaire dienstverlening combineren we met kennis van uw productie- en distributie omgeving. Kennis die we niet alleen ontlenen aan richtlijnen zoals de BTO-2001.075. Het is vooral onze jarenlange ervaring met drinkwaterbedrijven die ons tot een deskundige partner maakt. Daarnaast zal onze systematiek voor kwaliteits- en risicobeheersing u aanspreken. We leggen de lat even hoog als u.

Producten

Ontdek wat GMB voor u kan doen:
  • renovatie van zandfilters
  • desinfectie van reinwaterkelders
  • inzamelen van reststoffen
  • betonrenovatie
  • werktuigbouwkundig en elektrotechnisch onderhoud
  • nieuwbouw van zuiveringsinstallaties en drinkwaterpompstations
  • realiseren van watertransportleidingen


« Terug naar vorige pagina
Drinkwaterbedrijven
Nieuws
CO2-prestatieladder
Publicaties
Vacatures
Contact
Adressen
GMB International
        

© 2017 GMB