infoplein        bel ons       
Zo begon het

Zo begon het

Sinds 1963

In een halve eeuw is er veel veranderd. Vroeger waren we een aannemer in de grond- weg- en waterbouw. Begonnen in 1963, met beide benen op de grond en de laarzen in de modder. Juist die eerste jaren hebben GMB het huidige karakter gegeven. We maakten de mechanisering in de sector van dichtbij mee, liepen zelfs voorop. Het kwam aan op improviseren, experimenteren en investeren. We bouwden verschillende specialismen op en haalden steeds meer kennis in huis. Langzaam veranderden we van uitvoerend specialist in een klant- en oplossingsgerichte partner. Het primitieve improviseren toen, is het vooruitstrevende innoveren nu. Nu zijn we GMB. Goed in geïntegreerde, multidisciplinaire projecten.

De geschiedenis van GMB is naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van GMB in juni 2003 beschreven in het boekje Kartrekkers en doordouwers. Via onderstaande link kun u dit boekje downloaden.

In 2013 hebben we ons 50-jarig jubileum gevierd. Een fantastische mijlpaal. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie, maar wél een solide basis voor de toekomst. Via onderstaande links kunt u de jubileummagazines inzien waarin we vertellen over vroeger, heden en toekomst.

« Terug naar vorige pagina
Zo begon het
Nieuws
CO2-prestatieladder
Publicaties
Vacatures
Contact
Adressen
GMB International
        

© 2017 GMB