GMB Services
GMB Rioleringstechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Zo begon het

Sinds 1963

In een halve eeuw is er veel veranderd. Vroeger waren we een aannemer in de grond- weg- en waterbouw. Begonnen in 1963, met beide benen op de grond en de laarzen in de modder. Juist die eerste jaren hebben GMB het huidige karakter gegeven. We maakten de mechanisering in de sector van dichtbij mee, liepen zelfs voorop. Het kwam aan op improviseren, experimenteren en investeren. We bouwden verschillende specialismen op en haalden steeds meer kennis in huis. Langzaam veranderden we van uitvoerend specialist in een klant- en oplossingsgerichte partner. Het primitieve improviseren toen, is het vooruitstrevende innoveren nu. Nu zijn we GMB. Goed in geïntegreerde, multidisciplinaire projecten.

De geschiedenis van GMB is naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van GMB in 2003 beschreven in het boekje Kartrekkers en doordouwers. Via onderstaande link kun u dit boekje downloaden.

Kartrekkers en doordouwers

In 2013 vierden we ons 50-jarig jubileum. Een fantastische mijlpaal. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie, maar wél een solide basis voor de toekomst. Via onderstaande links kunt u de jubileummagazines inzien waarin we vertellen over verleden, heden en toekomst.

Jubileummagazine 1963 - 2013 deel 1

Jubileummagazine 1963 - 2013 deel 2

historie

Referentie uitgelicht