GMB Services
GMB Rioleringstechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Stage en afstuderen

Kom jij bij ons werken en leren tegelijk?

Ben je op zoek naar een stageplaats? Het is goed om met GMB kennis te maken als je opleiding en praktijk wilt combineren. Of je nu aan de slag wilt op kantoor, een zogenaamde snuffelstage wilt lopen of een meewerkstage, een specifieke praktijkopdracht moet uitvoeren, een afstudeeropdracht wilt vervullen of een leerwerktraject volgt: je bent van harte welkom! 

Als aankomend vakman of -vrouw assisteer je bij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied waarin jij je wilt specialiseren. Je werkt in verschillende omgevingen aan allerlei projecten. Soms werk je op een bouwterrein of aan de weg, soms langs het water of in een buitengebied. Je leert ook met allerlei materieel, handgereedschappen en meetinstrumenten te werken. We vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. En daar doen we alles aan. We leiden al dertig jaar met plezier mensen op als erkend leerbedrijf met veel kennis van zaken. 

Ben je een vmbo, mbo, hbo of wo student? Neem dan contact op met afdeling HRM via vacature@gmb.eu of bel naar 088 - 88 54 000.

Afstudeerprojecten

GMB heeft regelmatig afstudeeronderwerpen beschikbaar. Heb je belangstelling? Stuur dan je motivatie naar afdeling HRM via vacature@gmb.eu.

Stage en afstuderen

Referentie uitgelicht