GMB Services
GMB Rioleringstechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Werken en leren bij GMB

Wat wil jij nog leren?

Lijkt GMB je de organisatie waar jij – met jouw ambities – past? Dan is het niet alleen de vraag wat je hebt geleerd, maar vooral wat je nog wilt leren. Wij geloven in de kracht van ontwikkeling en innovatie. Als bedrijf. Als team. Maar ook als individu. Daarom stimuleren we het volgen van opleidingen. Zo hebben we opleidingstrajecten voor het ontwikkelen van competenties op het gebied van strategie, financiën, markt(eting), geïntegreerde contracten, communicatie en klantgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling.

Je krijgt er wat voor terug

Als jij je inzet voor GMB en het beste uit jezelf haalt, krijg je daar veel voor terug. Misschien vind je zelf de ruimte voor je ideeën en de mogelijkheid om je te ontwikkelen wel het belangrijkste. Wij voegen daar uitstekende arbeidsvoorwaarden aan toe. Van een marktconform salaris tot en met persoonlijke verzekeringen. Voorwaarden die je werkplezier compleet maken!

Ontwikkel jezelf!

Bij GMB valt er nog veel te leren voor je. Je zult zien hoe snel jij jezelf ontwikkelt in een bedrijf als GMB. En dat is ook de bedoeling. Het is waardevol voor jou en draagt bij aan een professionele en innovatieve organisatie. Niet voor niets begonnen wij al in 1978 met een eigen bedrijfsopleiding. Nog steeds geven we veel aandacht aan de opleiding en bijscholing van de GMB’ers.

UTA-medewerkers

We organiseren uiteenlopende opleidingen en cursussen. Zo hebben we meerjarige leergangen voor het jonge kader (KOP), middenkader (MOP) en topkader (TOP). Daarnaast geven we korte cursussen, waarin we je kennis bijspijkeren op het gebied van bijvoorbeeld nieuwe contractvormen, contractmanagement, system engineering en risicomanagement.

Bouwplaatsmedewerkers

Wil je werken en leren – en uiteindelijk je diploma halen? Dat kan bij GMB. Wij leiden als erkend leerbedrijf zelf vakmensen op via de beroepsbegeleidende leerweg (bbl-traject). Na het voortgezet onderwijs kom je bij ons in dienst. Je krijgt een leer/werkovereenkomst voor de duur van je opleiding. Eén dag per week ga je naar school, de andere vier dagen leer je in de praktijk. Naast deze bbl-opleidingen geven we ook gerichte, korte cursussen. Van meten en uitzetten, machinistendagen tot VCA- en BHV-cursussen.

Werken en leren bij GMB

Referentie uitgelicht