GMB Services
Drinkwatervoorziening

Full service voor uw drinkwatervoorziening

Heeft u net als bijvoorbeeld campings, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen een eigen drinkwatervoorziening in beheer? Dan wilt u geen last hebben van lekkages, verontreinigingen, defecte pompen of beschadigde leidingen. Zeker niet nu de regelgeving omtrent de drinkwaterkwaliteit steeds strenger wordt. GMB Services snapt dat. Als vaste partner van alle drinkwaterbedrijven in Nederland staan wij ook voor andere organisaties klaar. Van incidentele opdracht tot complete service. Van inspectie en reiniging tot renovatie en nieuwbouw. Wat kunnen we voor u betekenen?

Download nu onze whitepaper

Drinkwaterreservoirs: reiniging en desinfectie

Uw drinkwaterreservoir is in feite een bak water met wanden van beton of staal. Wat u vanaf de buitenkant niet ziet, is dat er op den duur een aanslag ontstaat op deze wanden. Hierdoor kunnen bacteriën zich sneller vermeerderen. Wilt u voorkomen dat de drinkwaterkwaliteit achteruit gaat? GMB Services verzorgt de tijdige reiniging en desinfectie van uw drinkwaterreservoir.

Coating: aanbrengen en repareren

Betonnen wanden van drinkwaterreservoirs en stalen constructies zijn vaak voorzien van een extra beschermlaag, ofwel een coating. Omdat scheurtjes in deze coating een geliefd plekje zijn voor bacteriën, is het belangrijk om beschadigingen tijdig te signaleren en te repareren. Wilt u zeker zijn van een waterdichte oplossing? Wij voeren de inspectie, de reparatie en het aanbrengen van coatings vakkundig voor u uit. Daarbij werken wij enkel met hoogwaardige coatings en mortels. Conform de eisen die gesteld worden oor de drinkwaterbedrijven.

Installaties en pompen

U wilt niet alleen het beste voor uw drinkwaterreservoirs, u wilt ook kunnen vertrouwen op de onderdelen ‘aan de andere kant van de muur’. Hoe zit het met uw pompen, leidingen en overige betrokken installaties? Als full service bedrijf wij alle kennis en kunde in huis om ook deze onderdelen te inspecteren, te repareren of compleet nieuw te installeren.

Serviceovereenkomst

Heeft u een probleem met uw drinkwaterkelder of met de betrokken installaties, leidingen en overige onderdelen? Neem dan even contact met ons op, want wij helpen u graag en snel. Dat onze specialisten bij u net zo zorgvuldig werken als bij de drinkwaterbedrijven spreekt natuurlijk voor zich. Voor het structurele onderhoud bieden we u graag een serviceovereenkomst aan. Daarmee tekenen we voor de optimale bedrijfszekerheid van uw drinkwaterinstallaties.

Download nu onze whitepaper

Meer weten over de regelgeving van drinkwaterkelders? Download nu onze whitepaper en lees hoe u voldoet aan de voorschriften.

Vragen?

Neem contact op met:
Jan van Doorn
Commercieel manager
06-22 40 42 50
janvandoorn@gmb.eu