GMB Services
GMB Rioleringstechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Actueel

« Terug naar overzicht

Kom naar de Dag van de Bouw!

24-05-2018

Op 2 juni doet de rioolwaterzuivering Utrecht mee aan de Dag van de Bouw. Er is een route uitgezet over het terrein van de nieuwe installatie. De route start bij de ingang aan het Zandpad en loopt langs alle processtappen van de nieuwe rioolwaterzuivering naar de uitgang bij de Brailledreef.

U kunt langs de imposante installaties lopen, een Nereda®tank beklimmen en er eens in kijken. Zien hoe een zandfliter werkt en wat er allemaal komt kijken bij de bouw van de slibbehandeling. Medewerkers van het consortium De Stichtse Kraan (bouwcombinatie Heijmans/GMB) en medewerkers van het waterschap zijn aanwezig om al naar gelang uw interesse iets te vertellen over de bouw en/of de werkwijze van deze innovatieve rioolwaterzuivering.

U bent welkom op zaterdag 2 juni 2018 tussen 10.00 - 16.00 uur. Kinderen die hun ouders meenemen zijn ook van harte welkom. Als zij echter kleiner zijn dan 1.20 m mogen zij niet de trap van de Nereda®tank op of afdalen in de traintainer. Verder attenderen wij u erop dat het niet verstandig is naar de zuivering te komen als u (mogelijk) zwanger bent.

Deel dit nieuwsbericht

Referentie uitgelicht