Leidingrenovatie
Leidingreparatie
Robotfrezen
Putrenovatie
Reiniging & inspectie

GMB Leidingtechnieken

GMB Leidingtechnieken is een toonaangevend leidingrenovatiebedrijf en marktleider op het gebied van leidingrenovatie met behulp van GVK en naaldvilt. Naast renovatie en reparaties verrichten we ondersteunende diensten zoals reiniging en inspectie. Een belangrijk voordeel voor opdrachtgevers is, dat we al deze activiteiten in eigen beheer uitvoeren. Hierdoor kunnen wij projecten flexibel,  efficiënt en optimaal beheersbaar voor u realiseren. 

GMB Leidingtechnieken maakt gebruik van de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen. Op basis van onze ervaring en bewezen oplossingen adviseren we u gericht over de methode die in uw situatie het optimale resultaat geeft. Of het nu gaat om strengrelining met uv-, water of stoomuitharding, deelreparaties, robotfrezen of putrenovaties; we voeren alle werkzaamheden aan complete leidingsystemen uit met eigen mensen en middelen. Zo heeft u als opdrachtgever het gehele werk met één partij te maken. Daarmee onderscheiden we ons in de markt.

Met korte lijnen, optimale afstemming en de best beschikbare technieken legt GMB de basis voor een snelle uitvoering en een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Bekijk hier onze bedrijfsfilm waarin het hele proces voor u in beeld is gebracht.

 

Vragen? Neem contact op met:

Dennis Beulink
Technisch commercieel adviseur
Tel: 06 – 51 07 23 41
dennisbeulink@gmb.eu

Referentie uitgelicht