GMB Services
GMB Leidingtechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Historie

Blauwe ogen

In 1963 begon Gerrit Jan van de Pol - oorspronkelijk boer in Opheusden - met zijn zoons een aannemersbedrijf. Ze namen uiteenlopende werken aan, veelal op het snijvlak van land en water. Harde werkers waren het, en ze gingen geen uitdaging uit de weg. Van ingewikkelde contracten hadden ze nooit gehoord. In die eerste jaren waren het hun ‘blauwe ogen’ waarop opdrachtgevers vertrouwden. Het waren – inderdaad – de uitdagingen die voor verbondenheid zorgden.

Kartrekkers en doordouwers

Terwijl de kennis in het bedrijf groeide en de projecten in omvang en complexiteit toenamen, bleef het hart van de familie voelbaar kloppen. Sámen prestaties neerzetten; dat is wat de kartrekkers en doordouwers van vroeger dreef. En dat verbindt nu nog steeds de ruim 450 medewerkers van GMB. Inmiddels staat de derde generatie Van de Pol aan het roer.

Zes clusters

De zes clusters, hierboven zichtbaar, bewijzen dat GMB geen uitdaging uit de weg gaat. Zo groeide GMB uit tot een veelzijdig bedrijf.

Meer weten over de historie van ons familiebedrijf?
Lees het boekje dat we hierover schreven bij ons 40-jarig bestaan in 2003.
Lees de jubileummagazines die we uitgaven bij ons 50-jarig bestaan in 2013 (Jubileummagazine deel 1 of Jubileummagazine deel 2).

historie

Referentie uitgelicht