GMB Services
GMB Leidingtechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Drinkwaterbedrijven

Elke dag schoon drinkwater leveren, dat is uw uitdaging als drinkwaterbedrijf. Voor de honderdduizenden huishoudens en het bedrijfsleven in uw leveringsgebied is het vanzelfsprekend dat er schoon water uit de kraan komt. Van u vraagt dit echter om zorgvuldige kwaliteits-, hygiëne- en risicobeheersing. Bovendien wilt u duurzaam en efficiënt opereren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor veel drinkwaterbedrijven is juist dat een reden om samen te werken met GMB. We fungeren als uw multitechnische én strategische partner.

Nieuwbouw en onderhoud van drinkwaterpompstations

GMB is gespecialiseerd in de nieuwbouw en het onderhoud van complete drinkwaterinstallaties, inclusief het afvoerende leidingnet. Onze multitechnische dienstverlening is uniek in Nederland. We hebben alle vereiste disciplines in eigen huis. Van betonbouw tot infra en van installatietechniek tot milieutechniek. U kunt complete projecten aan ons toevertrouwen: van engineering tot en met onderhoud. Gemakkelijk, betrouwbaar én efficiënt: we kunnen werkmethoden en -planningen optimaliseren omdat we verantwoordelijk zijn voor alle disciplines. Ongeacht of dat gaat om grootschalige nieuwbouw of kleinschalig onderhoud.

Kennis en kwaliteit

We combineren onze multitechnische dienstverlening met kennis van uw productie- en distributieomgeving. Kennis die we niet alleen ontlenen aan richtlijnen zoals de BTO-2001.075. Vooral onze jarenlange ervaring met drinkwaterbedrijven heeft ons gevormd tot een deskundige en pragmatische partner. Daarnaast zal onze systematiek voor kwaliteits- en risicobeheersing u aanspreken. We leggen de lat even hoog als u. 

Producten

Ontdek wat GMB voor u kan doen: 

  • nieuwbouw van zuiveringsinstallaties en drinkwaterpompstations
  • realiseren van watertransportleidingen
  • werktuigbouwkundig en elektrotechnisch onderhoud
  • renovatie van zandfilters
  • desinfectie van reinwaterkelders, systeemonderdelen en leidingen
  • betonrenovatie
  • inzamelen van reststoffen
Drinkwaterbedrijven

Referentie uitgelicht