GMB Services
GMB Leidingtechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Ons karakter

Uitdaging verbindt

Uitdaging verbindt. Je kunt het zien als onze visie. Als onze benadering van thema’s als circulariteit, klimaatverandering en energietransitie. Onze mening over het delen van verantwoordelijkheid, de ideale verhouding tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, en het geheim van lange relaties.

Je kunt het ook zien als onze ambitie. Onze drive om samen unieke projecten te realiseren. Om grensverleggende oplossingen te ontwikkelen. Om op nieuwe manieren samen te werken en als partners kansen te verzilveren en risico’s te beheersen.

Kwestie van karakter

Uitdaging verbindt. Het ís onze visie. Het typéért onze drive. Maar het is ook gewoon de samenvatting van bijna zestig jaar GMB. Bijna zestig jaar familiebedrijf. Zes decennia nieuwe uitdagingen aangaan, vertrouwen geven en nemen, verantwoordelijkheden delen en de schouders eronder zetten. Gericht op vooruitgang, aangemoedigd door onmogelijkheden, geïnspireerd door het vertrouwen van opdrachtgevers. Vastbesloten om te bewijzen dat we waarmaken wat we beloven – onverzettelijk daarin. Dát is GMB.

Blauw bloed

Zeker. De tijden zijn veranderd – maar wij veranderden mee. We bleven niet ondernemen op basis van blauwe ogen en goede intenties alleen. We ontwikkelden een professionele organisatie, met expertise op tal van vak- en ondersteunende disciplines. De projecten namen in omvang toe, tot combinatiewerken ver boven de honderd miljoen euro. We bleven projecten uitvoeren als een aannemer maar gingen ook een stap verder. Service en exploitatie installaties ontwikkelden we tot professionele takken van het bedrijf.

Maar tussen al die professie, tussen al die structuur, systemen en berekeningen, schittert nog steeds goud. Zoals wij het zeggen: blauw bloed. De onvervreemdbare kracht van GMB. Inderdaad. Uitdaging verbindt.

 

 

Referentie uitgelicht