GMB Services
GMB Rioleringstechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Actueel

« Terug naar overzicht

GMB Services B.V. en Acquaint B.V. bundelen krachten

07-05-2020

Vandaag hebben GMB Services B.V. en Acquaint B.V. een partnerovereenkomst ondertekend. Een samenwerking die zorg draagt voor meer capaciteit in de markt voor het uitvoeren van specialistisch buisleidinginspectie-onderzoek. Deze partnerovereenkomst is het vervolg op jarenlange intensieve samenwerking tussen de bedrijven.

Alles om ons heen veroudert, zo ook leidingen. Asset managers willen toekomstig falen van leidingen voorkomen. Hierdoor ontstaat er een groeiende vraag naar inspectiemethodieken en -technieken die inzicht geven in conditiebepaling en levensduurvoorspelling van leidingen. Met het bundelen van krachten zijn GMB Services B.V. en Acquaint B.V. in staat om de markt nog meer en sneller te bedienen.

Acquaint B.V. is enthousiast over de samenwerking met GMB Services B.V.: “Het is onze missie om circulaire business te creëren d.m.v. onze geavanceerde inspectietechnieken. Door de coöperatie kunnen we nog sneller knelpunten traceren, oplossen en de ondergrond veiliger maken”, aldus algemeen directeur, Rudy Dijkstra.

Met deze samenwerking kan GMB Services B.V. haar focus binnen de afvalwaterbranche verbreden en verdiepen. Niels de Kleijn, directeur GMB Services B.V.: “Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Het past uitstekend binnen onze ambities voor de toekomst. Als multi technisch bedrijf willen we onze klanten ontzorgen, onder andere door het uitvoeren van specialistische inspecties, onderhoud en renovatie of vervanging van leidingen. Het past uitstekend bij onze strategie om gezamenlijk met partners leidingen te onderhouden en te renoveren”.

Het doel van deze samenwerking is tevens om een grotere efficiëntie te realiseren tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Willem van Rumpt, teammanager bij Waterschap Zuiderzeeland en gezamenlijke klant van GMB Services B.V. en Acquaint B.V. bevestigt dit: “Problemen in het leidingwerk hebben negatieve invloed op ons productieproces. Met het gebruik van pigging, inwendige inspectie van leidingen, krijgen we inzicht in de conditie van onze buisleidingen. Dit helpt om keuzes te maken in onderhoud en downtime van onze leidingen te voorkomen.”

Korte lijnen en vlotte communicatie bevorderen het noodzakelijke adequaat reageren van asset managers. Flexibiliteit blijkt de grote kracht te zijn van de samenwerking. Al met al een fraaie combinatie dus.

Meer informatie over Acquaint vindt u op de website van Acquaint.

 

Deel dit nieuwsbericht

Referentie uitgelicht