GMB Services
GMB Rioleringstechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Actueel

« Terug naar overzicht

Samen werken aan veiligheid met Zó Veilig app

20-08-2020

Veilig werken heeft bij GMB topprioriteit. Daarom introduceerden we onlangs een vernieuwde en complete Zó Veilig app! Eerder was het alleen mogelijk om meldingen te doen van (on)veilige situaties en incidenten. Nu is een volwaardig communicatieplatform live gegaan. Naast de app is alle informatie ook beschikbaar op GMBzonderongevallen.eu.

Eenvoudig melden

Via de app of website kunnen medewerkers eenvoudig onveilige situaties of veiligheidsincidenten melden die ze in hun werk tegenkomen. Of juist een veilige situatie laten zien en slimme tips doorgeven om zaken te verbeteren. Hoe meer meldingen, hoe veiliger we met elkaar kunnen werken. De meldingen bevatten informatie om goede analyses te kunnen te kunnen maken. Door de analyses kunnen we sturen op wat beter kan en daar met elkaar aan werken. En niet minder belangrijk; we houden aandacht voor wat goed gaat. Dat sluit perfect aan bij ons doel: bewust iedere dag, iedere medewerker veilig en gezond weer thuis!

Alle informatie bij elkaar

Welke persoonlijke beschermingsmiddelen zijn in deze werksituatie nodig? Waarmee moet ik rekening houden als ik werk op hoogte? Hoe kan ik mijn eigen veiligheid en die van collega’s waarborgen? Met de Zó Veilig app heeft iedere medewerker altijd en overal praktische informatie over veilig werken binnen handbereik. Van veiligheidshandboeken en toolboxen tot informatie over het uitvoeren van een last minute risico analyse. Handig én veilig!

Deel dit nieuwsbericht

Referentie uitgelicht