GMB Services
GMB Leidingtechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Actueel

« Terug naar overzicht

GMB relatie evenement 'Vandaag over morgen'

12-10-2023

Op donderdag 21 september vierden we samen met onze relaties ons 60-jarig jubileum op de nieuwe vestiging van GMB Leidingtechnieken in Berkel en Rodenrijs. Het was een boeiende dag met inspirerende sprekers, interessante workshops en waardevolle netwerkmogelijkheden.

Het thema was 'vandaag over morgen'. Samen met onze relaties gingen we het gesprek aan over meer veiligheid, een schonere wereld en een doelmatige omgang met grondstoffen en energie.  

Donatie Fonds Gehandicaptensport

We willen onze oprechte dank uitspreken voor alle cadeaus die we hebben ontvangen. Daarnaast zijn we enorm trots om aan te kondigen dat we dankzij jullie vrijgevigheid maar liefst € 9.875,--hebben opgehaald voor Fonds Gehandicaptensport Nederland. Om nog meer positieve impact te kunnen maken in het leven van mensen met een handicap, verdubbelt GMB dit bedrag. Mede dankzij jullie overhandigen we binnenkort €19.750 aan Fonds Gehandicaptensport Nederland.

Foto’s, video’s en hand-outs

Heb je het evenement gemist of ben je benieuwd naar de foto’s, video en hand-outs van deze dag? Ga dan naar onze eventpagina waar we alles overzichtelijk bij elkaar hebben gezet.

 

Deel dit nieuwsbericht

Referentie uitgelicht