GMB Services
GMB Leidingtechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Actueel

« Terug naar overzicht

Samenwerkingsovereenkomst GMB Services met Jongia

06-11-2023

Met trots delen wij de ondertekening van onze samenwerkingsovereenkomst met Jongia. Deze samenwerking is ontstaan uit de behoefte om slibstromen beter en voorspelbaar te kunnen mengen. De samenwerking heeft geleid tot resultaat! Samen kunnen wij zorgen voor het voorspelbaar en goed mengen van slib, met alle voordelen daarvan in de bedrijfsvoering en het ontwateringsresultaat.

Deze resultaten konden we boeken door onze kennis en kunde te bundelen en samen de uitdaging aan te gaan. Vanuit onze visie voor de sliblijn van de toekomst: minder storingen, hogere betrouwbaarheid en een stabielere opbrengst!

Met de samenwerkingsovereenkomst starten we een nieuw en veelbelovend hoofdstuk, waarin we streven naar innovatie en vooruitgang binnen het waterspoor. Wij kijken in ieder geval vol verwachting naar de toekomst!

Op de foto: Johan Postma (Jongia, links) en Frits van de Pol, bedrijfsdirecteur GMB Services. 

Benieuwd naar deze samenwerking? 

Slibstromen hebben een grote impact op de bedrijfsvoering en de ontwateringsresultaten bij een rioolwaterzuivering. Met onze krachten gebundeld brengen we voorspelbaarheid en effectiviteit naar een hoger niveau.

In de onderstaande video vertellen we hoe deze samenwerking ons in staat stelt om slibstromen te mengen zoals nooit tevoren.  

Deel dit nieuwsbericht

Referentie uitgelicht