GMB Services
GMB Rioleringstechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Actueel

« Terug naar overzicht

Vooruitstrevend in veiligheid met de Traintainer

19-07-2017

Veel medewerkers van GMB werken dagelijks in een besloten ruimte. Dat brengt gevaren met zich mee en hulpverlening is in deze situatie vaak lastig. Daarom heeft GMB een mobiele trainingscontainer ontwikkeld: de Traintainer. De Traintainer is uniek in Nederland, vanwege de nagebootste putschacht met twee formaten leidingen. Hierdoor is de Traintainer ideaal voor het oefenen van praktijksituaties onder in de put. De Traintainer wordt momenteel intern ingezet voor praktijktrainingen en is beschikbaar voor verhuur aan externen.

Praktijkervaring in een veilige situatie

De Traintainer kan voor veel scenario’s worden ingezet. Zo is de Traintainer door een onafhankelijke partij goedgekeurd voor de cursussen Gasmeten, Onafhankelijke Adembescherming en Mangatwacht. Deze cursussen kunnen worden afgesloten met een SOG-examen. Tijdens de Veiligheidsdagen, die begin dit jaar voor alle clusters van GMB zijn georganiseerd, is de Traintainer gebruikt om praktijkervaring op te doen met het beheerst afdalen in een put en werd een reddingsactie van een bewusteloos persoon met behulp van een driepoot nagebootst.

Flexibele en veilige trainingsomgeving

Realistisch oefenen op uw eigen locatie? Dat is mogelijk met de Traintainer! GMB kan het transport van en naar uw locatie verzorgen en kan ook opleidingsmateriaal meeleveren. Wel dient u zelf een trainer en/of examinator in te schakelen. Uiteraard kunnen wij u hiervoor in contact brengen met gecertificeerde opleiders.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Traintainer of wilt u offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Gerard van der Veer via gerardvanderveer@gmb.eu of 088 - 88 54 000.

Referentie uitgelicht