GMB Services
GMB Leidingtechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Actueel

« Terug naar overzicht

Raamcontract GMB, Eliquo en Mobilis met Waterschap Aa en Maas

18-03-2024

Met trots kondigen wij de 8-jarige samenwerking aan, die we samen met onze partners Eliquo en Mobilis, zijn aangegaan met waterschap Aa en Maas.

 

Het waterschap staat voor de uitdaging om het water in de sloten en beken in Noordoost-Brabant nog schoner te maken. Onder andere om aan de regelgeving van de Kaderrichtlijn Water te blijven voldoen. Dat betekent dat er het nodige werk aan de winkel is. Concreet betekent dit dat Aa en Maas de zuiveringen gaat uitbreiden, om nóg beter nutriënten en medicijnresten uit het rioolwater te kunnen verwijderen. Om te zorgen voor continuïteit en om een efficiëntieslag te maken, is daartoe een 8-jarige samenwerking - middels een raamcontract – bekrachtigd met de marktpartijen GMB, Eliquo en Mobilis.

Afgelopen vrijdag werd de samenwerking ‘De Kr8 van Samen’ bekrachtigd met handtekeningen van de volgende vertegenwoordigers:  

  • Wiljan Beekman, GMB
  • Ivo Dellemann, waterschap Aa en Maas
  • Rick Langereis, Eliquo
  • Remco Lensen, Mobilis


Naast de ondertekening van de overeenkomst werd ook het Samenwerkings- en Ambitieconvenant getekend en toegelicht. Dit convenant bevat de concretisering van de beoogde wijze van samenwerken. En ook ‘project overstijgende ambities’, zoals de uniformering van werkprocessen en integrale veiligheid.

Voor GMB past deze wijze van samenwerking perfect bij onze ambitie en aanpak. Wij zijn dan ook blij met het in GMB gestelde vertrouwen, en kijken uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking met alle betrokken!

Op de foto vanaf links: Wiljan Beekman, Ivo Dellemann, Rick Langereis en Remco Lensen. 

 

Deel dit nieuwsbericht

Referentie uitgelicht