GMB Services
GMB Leidingtechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Actueel

« Terug naar overzicht

Fonds Maatschappelijke Ondersteuning wordt Sociaal fonds GMB

25-06-2024

Sinds 2017 kent GMB haar Fonds Maatschappelijke Ondersteuning (FMO). Het FMO ondersteunt maatschappelijke, sociale of culturele projecten die worden aangedragen door (voornamelijk) onze medewerkers, opdrachtgevers en partners. Van waarde zijn voor onze medemens sluit aan bij de cultuur van ons familiebedrijf. Datzelfde geldt voor de manier waarop we kijken naar onze omgeving; daar horen we bij en dragen we dus aan bij. 

De betrokkenheid van het fonds kan variëren van een eenmalige bijdrage tot hulp over een langere periode, om initiatieven een stevig fundament te geven. Aanvragers voor een bijdrage uit het fonds zijn zelf ook actief betrokken als bijvoorbeeld vrijwilliger of vanuit hun familie- en vriendenkring. 

De afgelopen jaren hebben we aan meer dan 225 aanvragen een bijdrage geleverd. Aanvankelijk waren het 10 aanvragen per jaar, inmiddels zijn dat er meer dan 50 per jaar.

Naamsverandering en logo 
Na een evaluatie van het inmiddels 8-jarige bestaan, is een zichtbare verandering de naam van het fonds: Fonds Maatschappelijke Ondersteuning is voortaan een kort en krachtig Sociaal fonds GMB. 

Gerelateerd aan het GMB-logo, is ook voor het Sociaal Fonds GMB een logo ontworpen zodat we nog beter zichtbaar en herkenbaar zijn. Het hart in het logo en het ‘Hart voor elkaar’ weerspiegelt ons streven om bij te dragen aan allerlei mooie projecten waar GMB-medewerkers en relaties een actieve rol in spelen. Solidariteit en onze medemens kunnen helpen, dat vinden we van groot belang. Met het logo zorgen we voor een hartelijke uitstraling van het fonds. 


 

Deel dit nieuwsbericht

Referentie uitgelicht