GMB Services
GMB Rioleringstechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Goed voor elkaar

Samenwerking en betrokkenheid zijn belangrijke pijlers binnen GMB. Door elkaar te helpen, zonder iets terug te verwachten, maken wij de wereld om ons heen mooier dan zij nu al is.

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding

Als Zakenvriend helpt GMB  kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen. Wilt u meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijkt u dan op de website van KWF Kankerbestrijding.

 

Fonds Maatschappelijke Ondersteuning

Het MVO-fonds levert een financiële bijdrage aan sociale projecten. Dat kunnen zijn projecten in ontwikkelingslanden, projecten met een sociaal belang waarbij een GMB’er actief betrokken is of projecten met een maatschappelijk of cultureel belang. Afgelopen jaar heeft het fonds aan drie goede doelen een bijdrage kunnen leveren.

Ghana

In Ghana zijn weinig voorzieningen. Afvalwaterzuiveringen werken vaak niet en mensen hebben geen toilet en douche. Bij regen spoelt de ontlasting gewoon over straat. Reden genoeg om de lokale sanitatie in Tamale te verbeteren. Dat doen we door de aanwezige zuivering weer operationeel te maken en de naastgelegen wijk erop aan te sluiten met een klein rioleringsstelsel. Het effluent kan door lokale boeren gebruikt worden om het land te bemesten en te bevloeien. Momenteel zijn we bezig met het ontwerp en bestek, zodat lokale aannemers zich kunnen inschrijven. Begin 2018 gaat er mankracht vanuit GMB naar Ghana om het project te begeleiden.

Referentie uitgelicht