GMB Services
GMB Leidingtechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Actueel

« Terug naar overzicht

Combinatie GMB-Heijmans realiseert transportleidingen voor Vitens

15-05-2023

De combinatie Waterverbinders (50/50 Heijmans-GMB) is één van in totaal vier opdrachtnemers voor de realisatie van watertransportleidingen voor Vitens in Midden- en Noord-Nederland. Hiermee draagt GMB bij aan een toekomstbestendige drinkwatervoorziening, voor het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. De opdracht past uitstekend bij de expertise en ervaring van GMB op het gebied van watervoorzieningen.

Werkzaamheden

De werkzaamheden betreffen het ontwerp, conditionering en uitvoering van alle grote transportleidingen van Vitens, tussen 2023 en 2031. Dit betreft waterleidingen met een transportfunctie met een diameter ≥ 250 mm, zowel nieuwe aanleg, reconstructies als vervangingsopgaven. De zogenoemde ‘Raamovereenkomst transportleidingen 2023-2031’ heeft een initiële looptijd van vier jaar met twee mogelijke verlengingen van elk twee jaar.

Wiljan Beekman, directeur GMB Civiel: “Wij zijn blij met het vertrouwen van Vitens. Samen met onze partner Heijmans leveren we hiermee een belangrijke bijdrage aan de drinkwatervoorziening in Midden- en Noord-Nederland.”

Deel dit nieuwsbericht

Referentie uitgelicht