GMB Services
GMB Leidingtechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Actueel

« Terug naar overzicht

GMB verlengt PSO certificaat

30-01-2024

Onlangs heeft GMB wederom Trede 2 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). “En daar zijn wij trots op!” vertelt Peetjan Vink, senior HRM-adviseur bij GMB. “Ook de afgelopen jaren hebben we weer diverse mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een goede werkplek kunnen bieden.” 

We vinden het belangrijk dat dat iedereen, ongeacht achtergrond of omstandigheden, mee kan doen in de maatschappij. Zo bieden we bij GMB mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een kans op werk en ontwikkeling. Dit past binnen het strategisch beleid van GMB en helpt het ons daarnaast om invulling te geven aan de diverse Social Return verplichtingen.”  

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een TNO-keurmerk dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties meer dan gemiddeld sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. “Het certificaat kent verschillende niveaus. Een beoordeling op Trede 2 houdt in dat GMB ruim bovengemiddeld presteert op het gebied van sociaal ondernemen ten opzichte van andere bedrijven in dezelfde grootteklasse, en hiermee behoort tot de 22% best presterende bedrijven.” 

Deel dit nieuwsbericht

Referentie uitgelicht