Waterzuiveringen
Gemalen
Persleidingen
Drinkwaterpompstations
Energie- en grondstoffenfabrieken

Oppervlaktewatergemalen

Gemalen en vijzels zijn belangrijke voorzieningen om het waterpeil in een gebied te beheersen.  Hiervoor verzorgt GMB het ontwerp en de renovatie of nieuwbouw. We werken hierbij  multidisciplinair en hebben alle nodige specialismen in eigen huis: van werktuigbouwkunde en elektro tot betonbouw en leidingwerk.

Rioolgemalen

GMB ontwerpt, bouwt, onderhoudt en renoveert rioolgemalen die het afvalwater naar een rioolwaterzuiveringsinstallatie pompen. Conventionele én tegelijkertijd slimme energiezuinige gemalen, die efficiënt aanpasbaar zijn aan toekomstige ontwikkelingen.  Ook hiervoor hebben we alle nodige vakmensen en disciplines in eigen huis.

Uitdagingen

Bij de uitvoering brengt de locatie en de aard van de voorzieningen soms specifieke uitdagingen met zich mee. Zo moeten werklocaties soms drooggelegd of waterwegen omgelegd worden. Soms voeren we de werkzaamheden vanaf het water uit. Omgevingsmanagement is altijd een belangrijk aandachtspunt.  Daarnaast is uw bedrijfsvoering onze zorg. De afvoer van uw (riool-)water moet te allen tijde gewaarborgd blijven. Met onze kennis en partners kunnen wij dit garanderen. Een zorgvuldige planning en veilige uitvoering van de werkzaamheden staat altijd voorop. Daar hebben we bij GMB veel ervaring mee.

covo

Referentie uitgelicht