Waterzuiveringen
Gemalen
Persleidingen
Drinkwaterpompstations
Energie- en grondstoffenfabrieken

Waterzuiveringen

Waterschappen en industriële bedrijven hebben dezelfde uitdaging. Het riool- of afvalwater zó reinigen, dat het geloosd kan worden op het oppervlaktewater. Tussen influent en effluent bevindt zich de afval- of rioolwaterzuiveringsinstallatie. Specialist GMB tekent graag voor het ontwerp en de bouw van uw zuivering. 

Naast de kennis en ervaring hebben we ook de procestechnologen in huis met diepgaande kennis van zuiveringsprocessen. Veel opdrachtgevers laten het ontwerp en/of de optimalisatie van deze processen daarom aan ons over. Als bekend is aan welke eisen uw effluent moet voldoen, ontwerpen wij de (afval)waterzuivering die voor de optimale zuivering zorgt van uw afvalwater. De moderne zuivering is in onze visie ook een energiefabriek. We rekenen u graag voor hoeveel energie u uit uw zuiveringsproces kunt halen.

Complete realisatie

We combineren inhoudelijke expertise met een vakkundig ontwerp en realisatie. Van werktuigbouw, betonbouw en leidingwerk tot elektrotechnische installaties: binnen GMB hebben we de specialisten in huis. Voor u betekent dat: integratie zoals u dat graag ziet. Eén aanspreekbare en verantwoordelijke partner voor de totale renovatie of nieuwbouw van uw zuivering.

Waterzuiveringen

Referentie uitgelicht